0262 751 23 33       info@nursenceylananaokulu.k12.tr
Kayıt   |   Yemek Listesi   |   Servis
Haberler ve Duyurular

Gebze Güzeller OSB Nurşen Ceylan Anaokulu çevreci bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gebze Güzeller OSB’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte bin fidan toprakla buluştu. Anaokulu yöneticileri ve öğrenci velilerinin de katıldığı etkinlikte minik öğrenciler, fidan dikerek can suyu verdi. Öğrencilere ağaç sevgisi ve bilincini aşılamak üzere bu etkinliğin gerçekleştirildiği kaydeden Adem Ceylan, “Minik öğrencilerimizle birlikte yüzlerce fidanı toprağa verdik. Çocuklarımız diktikleri fidanlara ilk can suyunu verdi. Mutlulukları görülmeye değerdi” dedi.

Adem Ceylan fidanların, Gebze ve Dilovası halkının kullanımına kazandırmayı hedeflediklerini“Yumrukaya Deresi Yürüyüş Yolu”nun başlangıç noktası olan Güzeller OSB bölgesine dikildiğini belirterek, “Gebze’den başlayıp Dilovası’na uzanan 7 kilometrelik bu dereyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte Gebze ve Dilovası halkının kullanımına kazandırmayı hedefliyoruz. Dere ıslahını yaparak, etrafını ağaçlandırarak bu güzergahın tamamını yürüyüş yoluna dönüştürmek istiyoruz. Bu doğrultuda minik öğrencilerimizle birlikte fidan dikimimizi gerçekleştirdik. Doğa ve ormanları korumanın yanı sıra gelecek nesillere çevre sevgisini aşılamaya çalıştık” diye konuştu.

Adınız Soyadınız :
E-Posta Adresiniz :