0262 751 23 33       info@nursenceylananaokulu.k12.tr
Kayıt   |   Yemek Listesi   |   Servis
Değer ve İlkelerimiz

-Nurşen Ceylan Anaokulunda'' Her Çocuk Özeldir'' anlayışı ile hareket edilir.

-Nurşen Ceylan Anaokulunda çocuklardaki yaşama sevincinin ve yaratıcılığın, tüm yaşamlarına yansımasını sağlayan etkin bir eğitim programı uygulanır.

- Çocukların sorumluluk duygusu kazanması, hoşgörü ve yardımlaşlaşma gibi değerleri yaşamına yansıtmasını hedefliyoruz.

-Özgün bir program eşliğinde, bilim ve sanat temelli eğitim amaçlıyoruz.

- Nurşen Ceylan Anaokulu olarak çocuklarımızın doğayı yaşayarak öğrenmelerini sağlamak istiyoruz.

-Çocuklarımızın özgürce deneyimler kazanabilmesine olanak tanıyan fırsatlar sunmak istiyoruz.

-Doğayla ve toplumla iletişim, empati kurabilen çocuklar geliştirmek istiyoruz.

-Çocukların ilgi, merak ve araştırma isteklerini arttırmayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz.

-Nurşen Ceylan Anaokulunda uzmanlarca seçilen oyuncaklar ve eğitim materyallerinin güvenli, kaliteli ve çocukların gelişim sürecine uygun olmasına önem veriyoruz.

-Çocuklarımızın problem çözme becerilerini geliştirmeyi istiyoruz.

-Biz Nurşen Ceylan Anaokulu olarak toplumdada ''çocuksu''değerleri ve insani değerleri sunmak istiyoruz.

• MİNİKLER TOPRAK İLE BULUŞTU
  • DOĞA FARKINDALIK PROJESİ